Geniet van ruste en ruimte

Geniet van ruste en ruimte

Aan de rand van het havenplaatsje Maasbracht wordt de nieuwe woonwijk Bosserhofsveld gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg.

Bosserhofsveld vormt de afrondende zuidrand van Maasbracht. Het merendeel van de woningen krijgt een vrij uitzicht over de weilanden en akkers in het buitengebied.

De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Sport, recreatie en natuur zijn de sleutelwoorden van dit groene, waterrijke gebied. Er zijn dan ook diverse natuur- en recreatiegebieden dichtbij, zoals het Stevol-gebied en de Boschmolenplas.  

De haven van Maasbracht ligt op loopafstand. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de boulevard of vanuit een terrasje de schepen voorbij zien varen.  

Wilt u even iets verder weg uitwaaien dan liggen de cultuurhistorische kernen zoals Thorn, Stevensweert en Wessem in de buurt.

Voorzieningen binnen handbereik

Voorzieningen binnen handbereik

Maasbracht heeft een gezellig centrum waar u boodschappen kunt doen bij de diverse supermarkten. Naast de supermarkt zijn er in het centrum nog voldoende winkels en drogisterijen waar u terecht kunt voor uw alledaagse boodschappen. Wekelijks is er tevens een markt in het dorp. U hoeft hiervoor uw auto niet te starten.

De basisschool en kinderopvang liggen op loopafstand van de wijk. Het voortgezet onderwijs in Echt is vanuit het Bosserhofsveld met de fiets goed te bereiken. 

Vanuit het Bosserhofsveld zit u binnen enkele minuten op de de A2 of de A73. Het is dus een ideale uitvalsbasis wanneer u werkt in een van de grotere steden in de omgeving.